Nästa pysselträff
  

13/5

 
pysselträff
enbart för medlemmar
Vi samarbetar med
Klicka för att komma tim SENSUS hemsida!
HighCoastScrap
c/o Helena Näslund
Rundsvängen 1
891 41 Örnsköldsvik

mail: kontakt (snabel-a) highcoastscrap.se

www.highcoastscrap.se
orgnr: 802440-7283
bankgiro: 413-0480
swish: 123 633 31 81

Anmälningsinfo pysselträff 25-26/3 2017

 

Hej alla härliga pysslare!

 

Nu är det snart dags för vårens stora pysselträff i Örnsköldsvik. Som ni vet är våra träffar populära och vi brukar ha minst 100 kreativa pysslare, men oftast fler, under ett och samma tak. Vi brukar ha väldigt roligt tillsammans och vi hoppas det är många som vill komma även denna gång.

Träffen riktar sig till scrappare och kortmakare och ni är alla varmt välkomna!

 

När:
25-26 mars 2017 (lördag kl 10 – 24, söndag kl 9 – 16).

 

Plats:
Nolaskolan, inne i centrala Örnsköldsvik.

 

Anmälningsavgift:
Det kostar 250 kr oavsett hur många dagar du kommer.

 

I anmälningsavgiften ingår bland annat pysselplats, demonstrationer, fika, frukt, en goodiebag samt deltagande i lotteriet för välgörande ändamål.

 

Anmälningsavgiften inbetalas snarast till vårt bankgiro: 413-0480 eller via vårt swishnummer: 123 633 3181  (OBS! Anmälningsavgiften återbetalas EJ vid eventuell avanmälning.) Det är viktigt att du anger ditt namn vid betalning. Tänk på att din plats är garanterad först när betalningen kommit föreningen tillhanda.

 

Mer info kommer i den automatiska bekräftelsen som skickas ut omgående efter anmälan till den angivna mailadressen. Kontakta oss om du inte erhåller den automatiska bekräftelsen. När betalning gjorts kommer en personlig bekräftelse att mailas ut att betalningen är mottagen.

Åldersgräns:
För att få delta i pysselträffen krävs att man har fyllt 15 år.

 

Mat:
Vi bjuder på te/kaffe mm under helgen så långt vårt fika räcker. Det finns kaffebryggare, vattenkokare samt mikro att tillgå under hela helgen så du kan enkelt värma medhavd mat. Ta med dig egen personlig mugg. Vi kan ej garantera att kylskåp finns för medhavd mat så enklast är att ta med egen kylväska.

 

Tävlingar och kit:
Under helgen kommer det att finnas tävlingar i olika kategorier samt ett flertal utlottningar.

 

Det finns möjlighet att beställa ett scrap/kortkit för 150.- som kommer att användas i en eller flera tävlingar under helgen. Kitet beställer du samtidigt som du gör din anmälan till pysselträffen.

 

Kitet är personligt och kan ej delas mellan pysslare – det är bara den pysslare som beställt som kan delta i kittävlingen/arna. Värdet på kitet är större än vad du betalar och betalas i samband med anmälningsavgiften.

 

Alla som deltar på pysselträffen, oavsett om man är pysslare, arrangör eller utställande företag får delta i tävlingarna på samma villkor. Företagen får dock inte delta i de tävlingar de själva sponsrar.

 

Försäljning och sponsorer:

Flera butiker kommer till träffen för att sälja scrapmaterial – dessa samt sponsorer kommer att finnas på vår hemsida. Förbeställ gärna från de utställande företagen så är du säker på att få det du vill ha till träffen och dessutom sparar du på frakten.

 

Lotteri:
Lotteri där behållningen går till välgörande ändamål – precis som de senaste träffarna ingår deltagande i lotteriet automatiskt med sitt deltagarnummer (som man får vid ankomsten).

 

Anmälan:
Anmälan kan enbart göras via anmälningsformuläret som finns här på vår hemsida:
www.highcoastscrap.se (Se menyn till vänster)

 

Om det är något särskilt som du vill att vi ska veta om inför ditt deltagande på träffen får du gärna ange det i anmälan.

 

OBS! Begränsat antal platser. När alla platser är bokade kommer anmälningsformuläret att tas bort från vår hemsida. På vår hemsida kommer också våra sponsorer att löpande läggas upp.

 

Boende och parkering:
Om du kommer långväga ifrån och behöver boende så finns det ett fint vandrarhem mitt emot pyssellokalen:
http://www.oviksvandrarhem.com/. Eller Vindarnas Hus som ligger någon km från pyssellokalen: http://www.vindarnashus.se/sv/hem.htm

 

Parkering finns det gott om vid pyssellokalen, exempelvis får man kostnadsfritt parkera på skolans parkering (på helgen), på parkeringsplatsen mitt emot och på de angränsande gatorna.

 

Övrigt:
Cirka en vecka innan pysselträffen skickas det ut ett välkomstmail med eventuell extra nytillkommen information till alla anmälda pysslare.

 

Har du ytterligare frågor är det bara att kontakta oss via mail eller via telefon: Sofi Söderlund, tel 070-643 44 27

 

Välkommen till en trevlig helg i pysslandets tecken!

 

Eva, Lisa, Sari, Sofi och Susanne – Pysselkommittén
www.highcoastscrap.se

Helgen arrangeras i samarbete med studieförbundet Sensus.