Vad är HighCoastScrap?

HighCoastScrap är en ideell scrap- och stämpelförening i Örnsköldsvik som bildades den 1:a mars 2008. Föreningen har ett samarbete med studieförbundet Sensus.

Till vem riktar sig föreningen?

Föreningen riktar sig till alla (som fyllt 15 år eller äldre) som älskar att scrappa eller göra kort. Om du är nybörjare eller har hållit på länge, det spelar ingen roll alla är lika välkomna. Det är många som inte har någon att pyssla med eller så tryter inspirationen ibland, då är det bra att vi har den här föreningen.

Vilka står bakom föreningen?

Initiativtagare är Helena Näslund (tel 070-621 11 88) och Malin Holmgren (tel 0730-23 02 22.) Vi har tillsammans över 20 års scrappande bakom oss, vi har ordnat ett flertal scrapträffar och har även ett långt föreningsliv i ryggsäcken. Om du har några frågor om föreningen kan du maila oss på kontakt@highcoastscrap.se.

Bakgrund

Anledningen till varför vi startade föreningen HighCoastScrap var att vi ville organisera oss och träffa likasinnade pysslare under ordnade former.

Träffar

Vi träffas regelbundet - 1 ggr/mån - och pysslar tillsammans i föreningen. Kreativiteten står högt när vi träffas. För att se datum för våra pysselträffar, klicka på fliken pysselträffar här till vänster. För att få delta i våra pysselträffar krävs att du är medlem. Innan du är medlem har du möjlighet att komma på och pyssla för att prova på. Du är välkommen i samband med att du följer med en befintlig medlem, att prova på kostar 40 kr/gång.

Medlemsavgiften för närvarande 200 kr (15-18 år 150 kr).

Kontonr

Medlemsavgiften betalas in till vårt bankgiro: 413-0480. Ange ditt namn samt att det gäller medlemsavgift för aktuellt årtal på din inbetalning.

Organisationsnr

HighCoastScrap's organisationsnr är: 802440-7283.

Kontakt

Vill du kontakta någon av oss i styrelsen kan du skriva din fråga här i kontaktformuläret så återkommer vi till dig eller så går det även bra att ringa någon av oss på våra mobilnr.