Pysselträff 24-25 mars 2018

Välkommen till vårens stora pysselträff i Örnsköldsvik

Hej alla härliga pysslare!

Nu är det snart dags för vårens stora pysselträff i Örnsköldsvik. Som ni vet är våra träffar populära och vi har väldigt roligt tillsammans och vi hoppas det är många som vill komma även denna gång.

Träffen riktar sig till scrappare och kortmakare och ni är alla varmt välkomna!

Information om träffen

När: 24-25 mars 2018 (lördag kl 10 – 24, söndag kl 9 – 16).

Plats: Nolaskolan, inne i centrala Örnsköldsvik.

Anmälningsavgift: Det kostar 250 kr oavsett hur många dagar du kommer.

I anmälningsavgiften ingår bland annat pysselplats, demonstrationer, fika, frukt, en goodiebag samt deltagande i lotteriet för välgörande ändamål.

Anmälningsavgiften inbetalas snarast till vårt bankgiro: 413-0480 eller via vårt swishnummer: 123 633 3181 (OBS! Anmälningsavgiften återbetalas EJ vid eventuell avanmälning.) Det är viktigt att du anger ditt namn vid betalning. Tänk på att din plats är garanterad först när betalningen kommit föreningen tillhanda.

När betalning gjorts kommer en personlig bekräftelse att mailas ut att betalningen är mottagen och din plats på träffen garanterad.

Åldersgräns: För att få delta i pysselträffen krävs att man har fyllt 15 år.

Mat: Vi bjuder på te/kaffe mm under helgen så långt vårt lager räcker. Det finns kaffebryggare, vattenkokare samt mikro att tillgå under hela helgen så du kan enkelt värma medhavd mat. Ta med dig egen personlig mugg och bestick att äta medhavd mat med. Vi kan ej garantera att kylskåp finns för medhavd mat så enklast är att ta med egen kylväska.

Tävlingar och kit: Under helgen kommer det att finnas tävlingar i olika kategorier samt ett flertal utlottningar.

Det finns möjlighet att beställa ett scrap/kortkit för 150.- som kommer att användas i en eller flera tävlingar under helgen. Kitet beställer du samtidigt som du gör din anmälan till pysselträffen och måste ha betalats senast den 9 mars annars förfaller kitanmälan.

Kitet är personligt och kan ej delas mellan pysslare – det är bara den pysslare som beställt som kan delta i kittävlingen. Värdet på kitet är större än vad du betalar och betalas i samband med anmälningsavgiften.

Alla som deltar på pysselträffen, oavsett om man är pysslare, arrangör eller utställande företag får delta i tävlingarna på samma villkor. Företagen får dock inte delta i de tävlingar de själva sponsrar.

Försäljning och sponsorer: Flera butiker kommer till träffen för att sälja scrapmaterial – dessa samt sponsorer kommer att finnas på vår hemsida. Förbeställ gärna från de utställande företagen så är du säker på att få det du vill ha till träffen och dessutom sparar du på frakten. På vår hemsida kommer också våra sponsorer att löpande läggas upp.

Lotteri: Lotteri där behållningen går till välgörande ändamål – precis som de senaste träffarna ingår deltagande i lotteriet automatiskt med sitt deltagarnummer (som man får vid ankomsten).

Anmälan: Anmäl dig med fomuläret här>

Om det är något särskilt som du vill att vi ska veta om inför ditt deltagande på träffen får du gärna ange det i anmälan.

Boende och parkering: Om du kommer långväga ifrån och behöver boende så finns det ett fint vandrarhem mitt emot pyssellokalen: http://www.oviksvandrarhem.com/. Eller Vindarnas Hus som ligger någon km från pyssellokalen: http://www.vindarnashus.se/sv/hem.htm

Parkering finns det gott om vid pyssellokalen, exempelvis får man kostnadsfritt parkera på skolans parkering (på helgen), på parkeringsplatsen mitt emot och på de angränsande gatorna.

Övrigt: Cirka en vecka innan pysselträffen skickas det ut ett välkomstmail med eventuell extra nytillkommen information till alla anmälda pysslare.

Har du ytterligare frågor är det bara att kontakta oss via mail eller via telefon: Sofi Söderlund, tel 070-643 44 27

Välkommen till en trevlig helg i pysslandets tecken!

Pysselkommittén

Sponsorer

Så besök våra sponsorers butiker och handla gärna hos dem.

Vi är otroligt tacksamma för all sponsring som vi får från olika butiker. Utan deras stöd så blir inte träffarna lika bra, för vad vore en pysselträff utan utmaningsvinster eller utlottningar?!

Listan uppdateras så fort vi har klart med ytterligare sponsorer.

Butiker på plats

Passa på att förbeställ från företagen som kommer till träffen - ange att det är denna träff ni vill att varorna ska hämtas vid.

15% rabatt på alla förbeställningar i webshopen, beställ senast 22/3