Välkommen på pysselträff 29-30/10

Hallå där!

Snart är det dags för höstens stora pysselträff här i Örnsköldsvik. Som ni vet är våra träffar populära och vi brukar ha minst 150 st pysslare, men oftast fler, under ett och samma tak. Vi tycker det är härligt med så många kreativa människor som har kul tillsammans.

Träffen riktar sig till scrappare och kortmakare och ni är alla varmt välkomna!

När:
29-30/10 2016 (lördag kl 10 – 24, söndag kl 9 – 16).

Plats:
Nolaskolan, inne i centrala Örnsköldsvik.

Anmälningsavgift:
Det kostar 250 kr oavsett hur många dagar du kommer.

I anmälningsavgiften ingår bl a pysselplats, demonstrationer, fika, frukt, ett välkomstkit samt deltagande i lotteriet för välgörande ändamål.

Anmälningsavgiften inbetalas snarast till vårt bankgiro: 413-0480. (OBS! Anmälningsavgiften återbetalas EJ vid ev. avanmälning.) Tänk på att din plats är garanterad först när betalningen kommit föreningen tillhanda.

Mer info kommer i den automatiska bekräftelsen som skickas ut omgående efter anmälan till den angivna mailadressen. Kontakta oss om du inte erhåller den automatiska bekräftelsen. När betalning gjorts kommer en personlig bekräftelse att mailas ut att betalningen är mottagen.

Åldersgräns:
För att få delta i pysselträffen krävs att man har fyllt 15 år.

Mat:
Vi bjuder på te/kaffe mm under helgen så långt vårt fika räcker. Det finns mikro, vattenkokare samt kaffebryggare att tillgå under hela helgen så du kan enkelt värma medhavd mat. Ta med dig egen personlig mugg. Vi kan ej garantera att kylskåp finns för medhavd mat så enklast är att ta med egen kylväska.

Tävlingar och kit:
Under helgen kommer det att finnas tävlingar i olika kategorier samt ett flertal utlottningar.

Det finns möjlighet att beställa ett scrap/kortkit för 150.- som kommer att användas i en eller flera tävlingar under helgen. Kitet beställer du samtidigt som du gör din anmälan till pysselträffen.

Kitet är personligt och kan ej delas mellan pysslare – det är bara den pysslare som beställt som kan delta i kittävlingen/arna. Värdet på kitet är större än vad du betalar och betalas i samband med anmälningsavgiften.

Alla som deltar på pysselträffen, oavsett om man är pysslare, arrangör eller utställande företag får delta i tävlingarna på samma villkor, dock ej i de tävlingar man själv sponsrar.

Försäljning och sponsorer:
Flera butiker kommer till träffen för att sälja – dessa samt sponsorer kommer att finnas på vår hemsida. Förbeställ gärna från de utställande företagen så är du säker att få det du vill ha till träffen och dessutom sparar du på frakten.

Lotteri:
Lotteri där behållningen går till välgörande ändamål – precis som de senaste träffarna ingår deltagande i lotteriet automatiskt med sitt deltagarnummer (som man får vid ankomsten).

Anmälan:
Anmälan är ständ.

Om du har spädbarn som du ammar och som du planerar att ta med på pysselträffen, vill vi gärna att du meddelar detta i samband med anmälan så vi lättare kan beräkna platsåtgången.

OBS! Begränsat antal platser. När alla platser är bokade kommer anmälningsformuläret att tas bort från vår hemsida. På vår hemsida kommer också våra sponsorer att löpande läggas upp.

Boende och parkering:
Om du kommer långväga ifrån och behöver boende så finns det ett fint vandrarhem mitt emot pyssellokalen: http://www.oviksvandrarhem.com/. Eller Vindarnas Hus som ligger någon km från pyssellokalen:

Parkering finns det gott om vid pyssellokalen, ex parkeringsplatsen mitt emot och på de angränsande gatorna, parkeringen är dessutom kostnadsfri.

Övrigt:
Har du någon allergi som vi behöver få reda på är det viktigt att du meddelar oss i samband med din anmälan.
Ca en vecka innan pysselträffen skickas det ut ett välkomstmail med ev. extra nytillkommen information till alla anmälda pysslare.

Har du ytterligare frågor är det bara att kontakta oss via mail eller via telefon:
Sofi Söderlund, tel 070-643 44 27

Välkommen till en trevlig helg!

Lisa, Sari, Sofi, Eva, Susanne – Pysselkommittén

Helgen arrangeras i samarbete med studieförbundet Sensus.