Tack för idag

Stort TACK till alla härliga HCS-medlemmar som kom idag på vår pysselträff!

Dagen började med ett föreningsmöte där Helena gick igenom utvärderingar samt reflektioner från marsträffen på Nolaskolan samt tankar inför oktoberträffen. Eva Åström och Susanne Sedin erbjöd sig att komplettera pysselkommittén på oktoberträffen.

Därefter berättade Helena att vår medlem Elisabeth Wikström sorgligt avled efter den stroke hon fick i mitten av mars. Begravning sker torsdag 21/4 och att minnesgåva har skänkts från föreningen till hennes minne. Elisabeth brann verkligen för både scrapbooking och för HighCoastScrap och var alltid en glad och positiv person som gärna höll i en föreläsning om det passade. Vi kommer alltid att minnas henne med glädje i våra hjärtan!

Under dagen hölls två föreläsningar, här är det Susanne som visar en väska med fack:

Marie visade hur man kan göra en läcker mugg i papper att ge bort:

Fika gott gjorde vi också, bl a gott matbröd som bakats av Anderssons Bakgård!

Naturligtvis så var det utmaningar också – 3 st närmare bestämt. Här var det lotten som avgjorde vilka som skulle bli vinnare för dagen. Britt o Susanne hade extra tur på sin sida och fick med sig flera fina vinster vardera hem.

Det glada gänget från Bredbyn tar igen sig efter dagens väl genomförda arrangemang! Vi är glada att ni ville ställa upp och fixa o dona med dagen! Ni är toppen!

Nästa träff är 21/5 – inbjudan och anmälningsinfo kommer under vecka 16.