Ny styrelse!

Tack till alla som deltog i årsmötet lördagen 19/2 2022! Trevligt att åter kunna träffas fysiskt och vi hoppas alla att 2022 ska bli en nystart för föreningen efter pandemin!
Styrelsen för 2022 består av följande personer;
Ingrid Ottosson, ordf., Birgit Edblom, sekr., Pernilla Persson, kassör
Anja Sjödin, ledamot, Eva Olsson, ledamot
Vi har startat vårt styrelsearbete med att börja planera året. Tyvärr ser vi inga möjligheter att genomföra Nolaträffen i vår utan riktar in oss på en ev. träff i höst.
Däremot kommer det att genomföras två härliga medlemsträffar i vår där vi åter kan träffas och pyssla. Den första går av stapeln lördag 2 april på Bruksgården, med god mat och massor med inspiration! Mer info kommer! Dessa medlemsträffar kommer att börja med ett föreningsmöte på ca 30 min. där styrelsen informerar och diskuterar kring kommande och utförda aktiviteter i föreningen. Dessutom har vi startat med veckoutmaningar på vår FB grupp HCS Cyberträffar! Utmaningarna kommer även att skickas till medlemmarna via mail. Välkommen att delta!
Påminner er, både gamla och nya medlemmar, som vill vara med i föreningen att betala medlemsavgiften 200 kr senast 31 mars för att kunna delta i medlemsträffar och utmaningar i föreningens regi. / Styrelsen

Du gillar kanske också...