Nyhetsbrev

Nyhetsbrev 2022-05-01

Hej alla scrappare och kortmakare! Vi ska försöka få till ett nyhetsbrev varje månad så alla får veta vad vi har på gång i föreningen! Vi har haft 3 styrelsemöten under våren och ett utvärderringsmöte efter träffen i april! Alla var mycket nöjda med träffen och tyckte det var roligt att kunna träffas fysiskt igen!

I nuläget har vi 50 medlemmar i föreningen och det är vi så glada för! Våren är äntligen på väg och vi närmar oss HighCoastScrap medlemsträff 14 maj! Vi i pysselkommittén/styrelsen planerar just nu träffen och hoppas det blir många som deltar i en mysig, trevlig och kreativ dag! Anmälan kan göras här på hemsidan!

Bild från förra medlemsträffen i april… kreativt kaos? Marie är glad i alla fall! 🙂

Andra nyheter och funderingar

  1. Nu har vi startat upp gruppen ”HCS Medlemssida” på Face Book, https://www.facebook.com/groups/353471700073839 enbart för medlemmar i HighCoastScrap! Hittills har 31 medlemmar hittat dit! Här kan vi tipsa, dela erfarenheter, köpa/sälja osv. och framför allt inspirera varandra. Där kommer veckoutmaningarna även att finnas fr.o.m. fredag 29 april 2022. Vi skickar naturligtvis också som vanligt veckoutmaningarna via mail till alla medlemmarna. Klicka in på sidan via länken ovan och klicka på ”Gå med i grupp” så godkänner vi dig som är medlem i föreningen HighCoastScrap och betalat årsavgiften för 2022! Du kan också hitta Medlemssidan under ”Grupper” på föreningens officiella FB sida.
  2. Har ni bilder på era alster som ni vill visa upp på hemsidan och inspirera andra? Skicka bilderna till Birgit mailto:birgited@gmail.com alt. SMS 0702550113 eller Anja mailto:anja_sjodin@yahoo.se så lägger vi upp bidraget i galleriet på hemsidan!
  3. Har ni idéer på vad föreningen skulle kunna bidra med  för att öka intresset och/eller inspirationen hör gärna av er! Vi tar tacksamt emot ideér och förslag!

Varmt välkommen till Medlemsträffen på Bruksgården 14 maj och till HCS Medlemssida på Facebook! / Pysselkommittén och styrelsen