Nyhetsbrev 2022-08-24

Hej alla medlemmar!

Här kommer höstens första nyhetsbrev! Hoppas ni alla haft en skön sommar och känner att pysselsuget ökar när det börjar bli mörkare. Vi har haft ett styrelsemöte och vi har tillsammans med pysselkommittén börjat planera för träffen lördag 17 sept. 2022. I nuläget har vi 53 medlemmar i föreningen! Vi hoppas även att vi kan locka några fler innan året är slut.

Under sommaren har vi kört en Sommarutmaning på HCS Medlemssida och fick in många somriga och läckra bidrag! Tack till alla som bidrog!

Inför hösten

1. Planering hösten 2022. Första medlemsträffen blir lördag den 17 sept. 2022, 9.00 -21.00! Vi har också prel. bokat lördag 5 nov. 2022 för julträffen.

2. Höstträffen 17/9 på Bruksgården. Styrelsen har beslutat testa ”Ta med en vän” till medlemsträffen i september! Man kan ta med sig en vän som man tror skulle kunna trivas i vår förening och har lust att se vad vi pysslar med och förhoppningsvis vill bli medlem. Priset blir 350 kr./medlem och 400 kr. för medföljande vän. Föreningen sponsrar medlem med 100 kr. och medföljande vän med 50 kr. Anmälningformuläret kommer upp på hemsidan under vecka 35. Vi återkommer med mer detaljer kring detta! Vi tänker också köra ett lotteri så alla som vill/kan tar med en vinst, det behöver inte vara scrapsaker utan kan vara blomskott, kaffe osv.

3. ”Veckoutmaningarna” på Face Book kommer att bli var fjortonde dag under hösten. Redan nu finns höstens första uppe, från söndag till söndag 14 dagar senare! Utmaningen kommer att presenteras på vår HCS Medlemssida, https://www.facebook.com/groups/353471700073839 och via mail som vanligt. Välkommen att delta!

4. Föreningens stadgar. Styrelsen kommer att på föreningsmötet i början på medlemsträffen 17 sept. presentera förslag på revidering av stadgarna. Förslaget kommer att mailas ut i förväg till medlemmarna.

Vi ser fram emot en kreativ och mysig höst! /Styrelsen

Du gillar kanske också...