Nyhetsbrev 2022-06-07

Hej alla glada scrappare och kortmakare! Här kommer sista nyhetsbrevet innan sommaren!

Vi har haft ett styrelsemöte och ett utvärderingsmöte efter träffen i maj! På träffen 14 maj var det 31 deltagare och 27 lämnade in utvärderingen. Alla var positiva till lokalerna, maten, stämningen och upplägget. Vi fick även flera tips på vad vi kan tänka på. Tack för de tipsen! De flesta tyckte att vi väntar med ev. storträff till 2023 och använder detta år till uppbyggnad av föreningen och trevliga aktiviteter.

I nuläget har vi 52 medlemmar i föreningen och det är så kul! Vi hoppas även att vi kan locka några fler innan året är slut.

Bild från medlemsträffen i maj… flera spännande demonstrationer fick vi ta del av! Tack för inspirationen!

Andra nyheter

  1. Planering hösten 2022. Vi har planerat lite inför hösten och första medlemsträffen blir lördag den 17 sept. 2022. Vi har också prel. bokat lördag 5 nov. 2022 för julträffen. Boka in dessa datum i er kalender!
  2. Fler medlemmar. Vi har också funderat på att man till medlemsträffen i september skulle kunna bjuda med sig en vän som man tror skulle kunna trivas i vår förening och har lust att se vad vi pysslar med. Vi återkommer senare om detta. Har du synpunkter hör gärna av dig!
  3. Veckoutmaningarna på Face Book tar ju ”sommarlov” den 17 juni men styrelsen beslutade att köra en stor Sommarutmaning 18 juni – 11 aug, där ni kan lämna hur många bidrag ni vill och vinnaren får ett presentkort på 300 kr. hos Scraphuset! En jury utser vinnande bidrag! Utmaningen kommer att presenteras på vår HCS Medlemssida, https://www.facebook.com/groups/353471700073839 och via mail som vanligt.
  4. Föreningens stadgar. Styrelsen kommer att på föreningsmötet i början på medlemsträffen 17 sept. presentera förslag på revidering av stadgarna. Förslaget kommer att mailas ut i förväg till medlemmarna.

 

Hoppas att alla får en fin och skön sommar! /Styrelsen

Du gillar kanske också...