Nyhetsbrev 221130

Snart är det advent och vi vill tacka alla för den trevliga julträffen! Mycket inspiration, roliga utmaningar, julmat och trevlig stämning! Enl. utvärderingen av julträffen så var en stor majoritet mycket positiva! Det gläds vi åt! (Foton tagna av Anja på julträffen)

 

2022 är snart slut och vi tycker det är kul att vi ökat medlemsantalet, vi närmar oss 60 medlemmar nu.

–  Från och med den 1 december kommer nya medlemmar, som söker medlemskap och betalar få tillgång till Facebooks medlemssida om de önskar och medlemsavgiften gäller för hela 2023! På föreningens medlemssida på FaceBook kommer en utmaning under december, där vinsten är medlemsavgiften för 2023, dvs. 200 kronor! Alla betalande medlemmar kan delta i utmaningen och dragningen kommer att ske 1 januari 2023! Nytt år med nya utmaningar och möjligheter!

– Vi i styrelsen har haft kontakt med NBV för att diskutera möjligheter att utöka samarbetet med dem i frågor som rör utvecklingen av vår verksamhet inför kommande år!

Valberedningen jobbar på för att fånga upp intresse för att delta i styrelsen eller valberedningen inför årsmötet. Känner du intresse eller vet någon som du tycker passar i styrelsen eller en till valberedningen kontakta Marie Eriksson 073-0241382 eller Petra Oderstad 070-5193793.

–  Vi planerar just nu för årsmötet lördag 11 februari 2023 och då kommer vi att ha en heldags medlemsträff på Bruksgården där årsmötet ingår!

Vi önskar er en mysig advent, en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år! /Styrelsen

 

Du gillar kanske också...