Nyhetsbrev 21 september 2023

På vår medlemsträff på Bruksgården 9 sept. deltog 29 pysslare. Ett STORT TACK till pysselkommittén som skapat spännande utmaningar/demos och till Anette/Scraphuset som finns med och ger oss möjlighet att shoppa! Tack alla som deltog med trevliga samtal och mycket inspiration!

Utvärderingen från träffen visar att en stor majoritet tyckte att träffen var mycket bra och det är vi glada för! Betyget var 4,9 på en 5 gradig skala! Några synpunkter kommer vi att ta till oss inför nästa träff.

Vi har bokat Bruksgården inför julträffen lördag 11 nov. då vi hoppas att många kan/vill vara med och fira föreningens 15-årsjubileum! Styrelsen och pysselkommittén laddar nu om och börjar planera för julträffen!

Vi fortsätter med utmaningarna på ”HCS Medlemssida” på FaceBook och att det pris som utlottas är ett presentkort á 200 kr. på Scraphuset året ut. Utmaningarna skickas som vanligt även ut till alla medlemmar via mail. Vi hoppas på att ännu fler medlemmar vill delta i dessa…påminner om att ni som inte har FaceBook eller tycker det är krångligt kan ni skicka ert bidrag till Birgit eller Malin så lägger vi in det!

Med vänlig hälsning! / Styrelsen

Du gillar kanske också...