Nyhetsbrev 2022-10-18

Hej alla scrappare och kortmakare!

Hösten är här och visst är det ganska skönt att pyssla och skapa i dessa mörka tider. Vi är så glada över alla bidrag till våra utmaningar i FaceBook gruppen ”HCS Medlemssida” https://www.facebook.com/groups/353471700073839! Ni vet ju att dessa utmaningar också skickas via mail så alla kan vara med och delta utan att ha Face Book!

Just nu så planerar vi i styrelsen och pysselkommittén för fullt inför julpysselträffen för våra medlemmar lördag 5 november kl. 9-21 på Bruksgården (Brux) Vi hoppas att många vill vara med och att vi får en trevlig och inspirerande dag med julkänsla! Mer information om anmälningsformulär och innehåll kommer så fort vi är klara.

Vi har haft styrelsemöte och har lite olika förslag på aktiviteter fram till årsmötet som har diskuterats. Ska vi ha årsmötet i samband med en medlemsträff eller inte? Lägga in en medlemsträff i januari och ha årsmötet utan pysselträff. Hör gärna av er med synpunkter, vi kommer också att ta upp det under föreningsmötet under julpysselträffen så fundera på vad ni tycker!

 

Bilder från den trevliga och mysiga medlemsträffen 17 september

 Det är så roligt att vi i dagsläget är 57 medlemmar i föreningen och vill gärna bli fler, så har ni kompisar/bekanta som skulle vara intresserade så tipsa gärna om vår förening!

 

Hoppas vi ses lördagen 5 november! /Styrelsen

Du gillar kanske också...