Nyhetsbrev 230118

Nyhetsbrev 230118

Nytt år och nya utmaningar. Just nu kanske snön är den största utmaningen men det kommer nya utmaningar som är lite roligare och pyssligare!

Vi haft årets första styrelsemöte!

Under december hade vi en utmaning vars pris var medlemsavgiften för 2023 och vinnaren blev Christhina Lundgren. Vi säger grattis till henne och tack för alla fina bidrag! Ni ser några av bidragen på bilden nedan.

Styrelsen arbetar med att förbereda årsmötet och medlemsträffen 11 februari 2023. Kallelsen till årsmötet, dagordningen är skickad till er medlemmar via mail och anmälningsformuläret finns upplagt på hemsidan under fliken ”Årsmöte och medlemsträff 11/2” och där hittar du också information om träffen och årsmötet. Vi hoppas att många av våra 60 medlemmar anmäler sig!

Styrelsen beslutade att ha en utmaning per månad (utom under sommaruppehållet) på ”HCS Medlemssida” på FaceBook och att det pris som utlottas blir ett presentkort á 200 kr. på Scraphuset.

Pysselkommittén är igång med att skapa kreativa och spännande utmaningar till medlemsträffen samt demos! Temat är ”Alla hjärtans Dag” och färgen röd/rosa.

Valberedningen arbetar med att föreslå personer till styrelsen.

 

Hoppas vi ses lördag 11 februari 2023 för en trevlig och inspirerande dag! Varmt välkomna!

/Styrelsen

Du gillar kanske också...