Nyhetsbrev 31 maj 2024

Lördag 18 maj hade vi medlemsträff och föreningsmöte i HighCostScrap på Bruksgården. Vi hade en trevlig pysseldag med mycket inspiration, glada skratt och årets första värme! Det var så trevligt att styrelsen glömde att fota….:)

  • Under föreningsmötet kollade vi upp hur ofta vi ska ha utmaningar på Face Book och kunde konstatera att de flesta vill ha en gång i månaden! Så efter sommarutmaningen juni/juli kommer vi att ha utmaningar varje månad och är antalet bidrag 20 eller under blir priset presentkort 100 kr. hos Scraphuset och är det fler än 20 bidrag blir priset 200 kr. så det är bara att mata på med bidrag! Vidare fick vi veta att informationen når er medlemmar bäst genom email så nyhetsbreven kommer att skickas både till hemsidan och via mail.
  • Bild från senaste utmaningen på FB
  • Enligt utvärderingarna är en stor majoritet mycket nöjd med träffarna! Vissa saker kan vi inte påverka men vissa förslag på förbättringar som medlemmarna föreslagit kommer vi att försöka förändra!
  • Medlemsavgiften för 2024 på 200 kr. skulle vara betald senast 31 mars 2024 och de som inte betalat till dags dato kommer att plockas bort från vår maillista och från medlemsidan på Face Book. Om ni som är nya och har Face Book och vill vara med på HCS Medlemssidan där utmaningarna finns skicka ett SMS till mig 0702550113 så bjuder jag in er!

Medlemsträffarna på Bruksgården under hösten 2024 är planerade till den 28 september och julträffen till 9 november! Glöm inte att boka in dessa i era kalendrar! 

Ha en skön sommar så ses vi i höst! /Styrelsen

Du gillar kanske också...