Nyhetsbrev 20230415

Våren är äntligen på väg och vi i styrelsen och pysselkommittén laddar nu inför medlemsträffen lördag 6 maj! Scraphuset kommer att finnas på plats och som vanligt kommer det att serveras mat och fika samt inspirerande utmaningar! Anmälningsformulär och information kommer snart på hemsidan och vi hoppas många kommer till träffen!

1. Vi är nu 54 medlemmar i föreningen. Har du vänner som som är intresserad så berätta gärna om vår förening!
2. Vi fortsätter utmaningarna en gång i månaden (utom under sommaruppehållet) på ”HCS Medlemssida” på FaceBook och att det pris som utlottas blir ett presentkort á 200 kr. på Scraphuset. Utmaningarna skickas även ut till alla medlemmar via mail.
3. Vi gjorde ett försök med en teknikutmaning i ”studiecirkelform” men då antalet anmälda var så få lägger vi den på is och försöker hitta nya former under hösten.
4. Pysselkommittén består idag av Anita Holmgren, Eva Åström, Anette Forsberg, Rose-Marie Dahlberg och Anétte Svahn.

Med vänlig hälsning! / Styrelsen

Du gillar kanske också...